İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mamak'tan aday olmak için CHP ile görüştüğü hakkındaki iddiaları yanıtsız bıraktı

İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım, Mamak'tan aday olmak için CHP ile görüştüğü hakkındaki iddiaları yanıtsız bıraktı
Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın, CHP'den Mamak Belediye Başkan adayı olmak için görüşmelerde bulunduğunu öne sürdü.İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye...
Gazeteci Barış Yarkadaş, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın, CHP'den Mamak Belediye Başkan adayı olmak için görüşmelerde bulunduğunu öne sürdü.

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında iddialarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk ve usulsüzlüklerin yapıldığını öne süren Yıldırım, bu usulsüzlüklerin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iştirak şirketler aracılığıyla yapıldığını iddia etti.

tv100 yazarı Barış Yarkadaş ise Yıldırım'a, hakkındaki önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Yıldırım'ın, CHP'den Mamak adayı olmak için Özgür Özel ve Mansur Yavaş ile görüştüğünü iddia eden Yarkadaş, Yıldırım'a sorular yöneltti.

"CHP'den Mamak adaylığınız gündeme geldi mi gelmedi mi?"

Kızgınlığınızın altında CHP'den aday olamamak mı? diyen Yarkadaş, Yıldırım'a şu soruları yöneltti:

"Mamak adaylığınız, CHP'den gündeme geldi mi gelmedi mi? Aylin Nazlıaka ile gittiniz mi gitmediniz mi? Siz CHP'den Mamak adayı yapılsaydınız İYİ Parti'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olamayacaktınız."

Yıldırım hakkındaki iddialara yönelik sorulara yanıt vermekten kaçınırken, "Geç o işleri" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN | İYİ Parti GİK üyesi Tiryaki’den Cengiz Topel Yıldırım’a sert tepki