“Kadına şiddet tartışmaya kapalı bir konu”

“Kadına şiddet tartışmaya kapalı bir konu”
Yakın arkadaşı Ozan Güven ile ilgili Twitter’dan açıklama yapan Cem Yılmaz, “Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Çok üzgün olmak dışında bir halim yok” dedi.Oyuncu...

Yakın arkadaşı Ozan Güven ile ilgili Twitter’dan açıklama yapan Cem Yılmaz, “Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Çok üzgün olmak dışında bir halim yok” dedi.


Oyuncu Hazal Kaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Bu şiddeti uygulayan en yakınınız da olabilir, dostunuz, kardeşiniz de. Sırtını sıvazlayıp görmezden geleceğinize yaptığı şeyi kabul etmediğinizi belirtebilirsiniz. Gerçek dostluk bunu gerektirir” paylaşımının Cem Yılmaz’a gönderme olduğu iddia edilirken, Yılmaz
da Twitter’dan paylaştığı mesajında “Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey söyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın.” İfadelerini kullandı.
Yılmaz ikinci mesajında da “Sosyal medya üzerinden bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Her şey birbirine giriyor. Çok üzgünüm” dedi.