Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek

Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek
Kadına yönelik şiddeti engellemek isterken Özgür Duran isimli şiddet failinin ölümüne sebep olan ve 10 yıl 10 ay hapis cezası verilen Kadir Şeker, Covid-19 tedbirleri kapsamında izinli olarak ayrıldığı açık cezaevine dönmeyecek.Konya'da,...

Kadına yönelik şiddeti engellemek isterken Özgür Duran isimli şiddet failinin ölümüne sebep olan ve 10 yıl 10 ay hapis cezası verilen Kadir Şeker, Covid-19 tedbirleri kapsamında izinli olarak ayrıldığı açık cezaevine dönmeyecek.

Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'ya şiddet uygulayan Özgür Duran'a engel olmak isterken ölümüne sebep olan ve 10 yıl 10 ay hapis cezası alan Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Şeker'in avukatı Mustafa Aladağ, ''Covid-19 izni nedeniyle açık cezaevinde kalan hükümlülerimiz, 31Temmuz 2023 tarihine kadar izinliydi. Çıkan kanun kapsamında açık cezaevinde kalan ve süreleri 5 yıl ve aşağısı olanlar, artık yine açık cezaevine dönmeyecekler. Kadir Şeker de bu kanun kapsamında yeniden cezaevine dönmeyecek" dedi. (DHA)