Kamu Bankası’nın Serdar Ortaç hassasiyeti

Kamu Bankası’nın Serdar Ortaç hassasiyeti
“Sen Serdar Ortaç’sın dediler, kredimi ertelediler”Pandemi nedeniyle esnaf kepenk kapatıp devletten destek beklerken, bir dönem kumar borçlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Serdar Ortaç, son aldığı krediyi ödeyemediğini...

“Sen Serdar Ortaç’sın dediler, kredimi ertelediler”

Pandemi nedeniyle esnaf kepenk kapatıp devletten destek beklerken, bir dönem kumar borçlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Serdar Ortaç, son aldığı krediyi ödeyemediğini belirtti ve devlet bankasının borcunu 8 ay ertelediğini açıkladı.

Şarkıcı Serdar Ortaç son aldığı krediyi ödeyemediğini belirterek, “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi” diye konuştu. Ortaç borcunun özel bankaya olması halinde karşı karşıya kalacağı durumu da, “Özel banka olsa belki donumu alırdı” sözleriyle ortaya koydu.

TEPKİ ÇEKTİ: ÇİFTÇİNİN TRAKTÖRÜNÜ ALAN BANKA MI?

Serdar Ortaç’ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar devlet bankalarının Ortaç’a gösterdiği anlayışı neden borçlu çiftçiye göstermediğini sorguladılar.