Karamollaoğlu'ndan 'Gazze' tepkisi: Gemiler silah taşıyor, arkasından da kınıyormuş, hadi oradan!

Karamollaoğlu'ndan 'Gazze' tepkisi: Gemiler silah taşıyor, arkasından da kınıyormuş, hadi oradan!
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, iktidarın İsrail'le ilişkilerine tepki göstererek, "Senin her gün limanlarından kalkan gemiler o katliamı yapanlara silah taşıyor, malzeme götürüyor, karınlarını doyuruyor. Arkasından ...
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, iktidarın İsrail'le ilişkilerine tepki göstererek, "Senin her gün limanlarından kalkan gemiler o katliamı yapanlara silah taşıyor, malzeme götürüyor, karınlarını doyuruyor. Arkasından  da kınıyormuş hadi oradan" dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın anma töreni ve belediye adayları tanıtımında konuştu,

Karamollaoğlu, Gazze'deki vahşeti seyretmekle yetindiklerini belirterek, "Ellerinde güç olanlar iktidarda bulunanlar 'kınıyorum' diyor. Senin lafla kınamanın ne faydası var. Allah aşkına, insanlar katlediliyor. Senin her gün limanlarından kalkan gemiler o katliamı yapanlara silah taşıyor, malzeme götürüyor, karınlarını doyuruyor. Arkasından da kınıyormuş hadi oradan" ifadelerini kullandı.

"Artık ittifak söz konusu değil"

Karamollaoğlu tanıtım programındaki sözlerini şöyle sürdürdü:

"İktidarda bulunanlar her zaman iktidarda kalabilmek için bütün imkanları kullanacaklar. Bunun için bazı adımlar attık ama kazanma ihtimali çok yüksek gözükmesine rağmen sonuçta çok cüzi bir oy farkıyla Cumhurbaşkanlığı kaybedildi. Şimdi kendi normal dönemimize geldik, şartlarımıza döndük. İttifak belli bir maksatla yapıldığı için artık bundan sonra böyle bir ittifak söz konusu değil. Bundan dolayı da biz Ankara'mızda da İstanbul'da da belediye başkan adaylarımızı gösteriyoruz.

"Yeni bir anlayışa mazhar olacağız"

Seçimlerde başarılı olabilmenin en önemli şartı seçimi kazanacağına inanmasıdır bir insanın. Çünkü inandığınız zaman büyük fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. İnandığınız zaman takatinizin son noktasına gayret gösterirsiniz... Milli görüş belediyeciliği tarihe damgasını vuran bir belediye anlayışıdır. Biz İstanbul'u sarsacak yeni bir anlayışı hakim kılacak ve cenabı hakkın lütfuna mazhar olacağız.