Karavan fiyatları uçtu

Karavan fiyatları uçtu
Pandemi sürerken ve yasakların kalkmasıyla birlikte bazı vatandaşların bireysel tatile yönelmesi, karavanlara olan talebi artırdı.Bu artışla birlikte karavan tatillerinin maliyeti de 1 yılda 2 katının üzerine çıktı. Cazip hale...

Pandemi sürerken ve yasakların kalkmasıyla birlikte bazı vatandaşların bireysel tatile yönelmesi, karavanlara olan talebi artırdı.
Bu artışla birlikte karavan tatillerinin maliyeti de 1 yılda 2 katının üzerine çıktı. Cazip hale gelen karavanla tatil yapmak isteyenlerin günlük ödeyecekleri kira bedeli otel fiyatlarını aratmıyor. Tercih edilen karavan türüne göre, günlük karavan kiralama ücretleri 300 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor. Karavan tatili isteyenler, içerisine yatak, tuvalet, banyo, mutfak gibi yaşam modülleri eklenmiş, çekiş için herhangi bir araca ihtiyacı olmayan motokaravanları tercih edebiliyor.
Daha fazla hareket isteyen vatandaşlar ise araçlarının arkasına takabilecekleri çekme karavanı kiralayabiliyor. Bu karavan türünde çekiş için yeterli güçte araç kiralaması da yapılabiliyor.