“Karıncalar, fili çok kıskanır” demişti: AYM üyesi paylaşımını sildi

“Karıncalar, fili çok kıskanır” demişti: AYM üyesi paylaşımını sildi
Yargıtay’ı işaret ederek “Karıncalar, fili çok kıskanır” diyen AYM üyesi Kenan Yaşar, paylaşımını sildi. AYM Üyesi Kenan Yaşar, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımda fil ve karınca örneği verdi. Yaşar,...
Yargıtay’ı işaret ederek “Karıncalar, fili çok kıskanır” diyen AYM üyesi Kenan Yaşar, paylaşımını sildi.

AYM Üyesi Kenan Yaşar, sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımda fil ve karınca örneği verdi. Yaşar, “Karıncalar, fili çok kıskanır” diyerek Yargıtay’ı işaret etmişti. Yaşar’ın paylaşımı üzerine süreç sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımının gündem oluşturmasının ardından Kenan Yaşar, paylaşımını sildi.

Ne olmuştu?

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesince verilen ikinci ihlal kararının hukuki değeri olmadığına ve Anayasa Mahkemesi’nin kararına uyulmamasına karar vermiş, AYM üyesi Kenan Yaşar, Yargıtay’ın Can Atalay hakkında verdiği kararının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı.

Yaşar, “Karıncalar Fili çok kıskanır “O canlıysa biz de canlıyız o büyükse biz de büyüğüz” derlermiş Birgün Fil geçerken hepsi Filin sırtına atlamışlar Fil silkinmiş hepsi yere düşmüş sadece biri kalmış Yerdeki karıncalar filin sırtındaki karınca için tempo tutmuşlar -Ez onu! Ez onu!” paylaşımında bulunmuştu.