Kartal şokta

Kartal şokta
Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı.Siyah-beyazlılar 20. dakikada Montero’nun attığı golle 1-0 öne geçti. 43. dakikada Josef’in ilginç golüyle fark 2’ye çıktı. Josef’in ortasında...

Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı.
Siyah-beyazlılar 20. dakikada Montero’nun attığı golle 1-0 öne geçti. 43. dakikada Josef’in ilginç golüyle fark 2’ye çıktı. Josef’in ortasında Batshuayi’yi kontrol etmek isteyen Deli, kaleci Ferhat ile çarpıştı. Dengesini kaybeden Ferhat’ın müdahale edemediği meşin yuvarlak filelerle buluştu.
Siyah-beyazlılar ilk 45 dakikayı 2-0 öne tamamlandı. 52. dakikada Rıdvan, Beşiktaş’ı 3-0 öne geçiren isim oldu. 61’de Vargas frikikten attığı golle skoru 3-1’e getirdi. 79. dakikada oyuna sonradan giren Balotelli farkı 1’e indirdi. 90+7. dakikada bir kez daha sahneye çıkan İtalyan yıldız maçın sonucunu ilan etti: 3-3.

BALOTELLİ’DEN SERGEN YALÇIN’A HAREKET

Beşiktaş-Adana Demirspor maçına Balotelli damga vurdu. İtalyan golcü attığı ilk golün ardından Sergen Yalçın'a harekette bulundu. Beşiktaş’a transferi gündeme gelen Balotelli için Sergen Yalçın, “Oyuncunun iyi ya da kötü olmasıyla bir ilgisi yok. Alacağımız oyuncunun net bir oyuncu olması ve kafamızda soru işareti kalmaması lazım. Çünkü Beşiktaş’a santrfor alıyorsun. İzleyerek alamazsın. 4-5 senedir çok oynayan bir oyuncu değil. Kafamızda soru işareti olduğu için ben uygun görmedim, kafama yatmadı” ifadelerini kullanmıştı.
Balotelli'nin attığı ilk golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine giderek yaptığı hareket ise Sergen Yalçın'ın yıllar önce Mario Balotelli için “Bu çocuğun beyni yok” yorumuna karşılık verdiği iddia edildi.
Yalçın: “MUHATTABIM DEĞİL”
Sergen Yalçın maçın ardından yaptığı açıklamada, "Balotelli direkt bana yaptı o hareketi, sarı kart gördü, ben ilk defa gördüm böye bir şeyi. Futbolcunun bir hocaya yapmaması gereken bir hareket. Benim muhattabım değil. Kendisiyle görüşmedim, temasım olmadı. Geçen sezon bize gelemedi diye mi yaptı? Kendisi adına üzücü, benlik durum yok. Kendi seviyesini belli etti" dedi.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Mustafa Sönmez
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Rachid Ghezzal (Gökhan Töre dk. 77), Miralem Pjanic (Salih Uçan dk. 65), Oğuzhan Özyakup (Atiba Hutchinson dk. 65), Cyle Larin (Kenan Karaman dk. 65), Michy Batshuayi (Güven Yalçın dk. 90+5 ?)
Yedekler: Mert Günok, Fabrice N'Skala, Can Bozdoğan
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
Adana Demirspor: Ferhat Kaplan, Jonas Svensson (Tarık Çamdal dk. 87 ?), Simon Deli, Samet Akaydın, Joher Rassoul (Kaan Kanak dk. 87 ?), Benjamin Stambouli (Mario Balotelli dk. 67), Sinan Kurt (Gökhan İnler dk. 76), Matias Vargas, Birkir Bjarnason, Okewuchukwu Ezeh (Yunus Akgün dk. 46), Britt Assombalonga
Yedekler: Arijanet Muric, Tayyip Talha Sanuç, İzzet Çelik, Metehen Mimaroğlu, Lucas Castro
Teknik Direktör: Vincenzo Montella
Goller: Francisco Montero (dk. 20), Josef de Souza (dk. 43), Rıdvan Yılmaz (dk. 52) (Beşiktaş), Matias Vargas (dk. 60), Mario Balotelli (dk. 78), Assombalonga (90+7) (Adana Demirspor)