KASIMPAŞA’DA FUAT ÇAPA BEREKETİ

KASIMPAŞA’DA FUAT ÇAPA BEREKETİ
Fuat Çapa yönetimindeki ilk maçına 21. haftada çıkan ve ilk galibiyetini 23. haftada elde eden Kasımpaşa'nın bileği 23. haftadan sonra bükülmedi! 2-0'lık Denizlispor galibiyetiyle yenilmezlik serisini başlatan Kasımpaşa bu süreçte...

Fuat Çapa yönetimindeki ilk maçına 21. haftada çıkan ve ilk galibiyetini 23. haftada elde eden Kasımpaşa'nın bileği 23. haftadan sonra bükülmedi! 2-0'lık Denizlispor galibiyetiyle yenilmezlik serisini başlatan Kasımpaşa bu süreçte Kayserispor, Göztepe, Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe ve son olarak Gençlerbirliği'ni mağlup etti, Konyaspor ile berabere kaldı.
Galibiyet serisini 5 maça çıkaran Kasımpaşa, enteresan bir istatistiğe de imza attı. Ligin ilk 22 haftasında sadece 16 puan toplayabilen Kasımpaşa, son 7 haftada ise 19 puan topladı ve ilk 22 haftalık performansını geçmeyi başardı.
Kasımpaşa söz konusu bu süreçte kalesinde sadece 2 gol gördü. 5-1'lik Kayserispor ve 2-1'lik Yeni Malatyaspor mücadeleleri dışında kalesini gole kapatan Kasımpaşa, rakip kaleye 15 gol gönderdi.