Kerem Aktürkoğlu'ndan taraftara hoşgörü çağrısı: Yaptığım şeyler çok çabuk unutuluyor

Kerem Aktürkoğlu'ndan taraftara hoşgörü çağrısı: Yaptığım şeyler çok çabuk unutuluyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, mücadelenin ardından görüşlerini aktardı. Kerem Aktürkoğlu, "Kendimi geliştirmek gibi...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı 3-2 mağlup eden Galatasaray'da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, mücadelenin ardından görüşlerini aktardı. Kerem Aktürkoğlu, "Kendimi geliştirmek gibi bir hırsım var. Zaman zaman bazı şeyleri yapamıyorum. Yapamadığım zaman eleştiriler oluyor. Bunlar normal ama yaptığım şeyler çok çabuk unutuluyor. Yapamadıklarım hiç unutulmuyor. Bunlar da tolerans gösterilirse bence daha farklı olacak her şey" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da zaman zaman taraftarlar tarafından eleştirilen Kerem Aktürkoğlu, Manchester United galibiyetinin ardından sarı-kırmızılılara yönelik açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi'nin arkasında yeni bir bölgede oynamasıyla ilgili konuşan Kerem Aktürkoğlu, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Aslında, ben kanat gibi de oynamıyordum kanat oynadığım zaman. Daha fazla içeride oynuyordum. Kanattan içeriye gitmek daha kolay şimdi sırtında bir rakiple oynuyorsun. Tabii ki zor, kolay değil. Oynadıkça daha da iyi performans göstereceğime inanıyorum" dedi.

Açıklamalarına devam eden Kerem Aktürkoğlu, "Kendimi geliştirmek gibi bir hırsım var. Zaman zaman bazı şeyleri yapamıyorum. Yapamadığım zaman eleştiriler oluyor. Bunlar normal ama yaptığım şeyler çok çabuk unutuluyor. Yapamadıklarım hiç unutulmuyor. Bunlar da tolerans gösterilirse bence daha farklı olacak her şey" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu son olarak, "İnşallah mevkime alışırım. Kanatta da oynama devam edeceğim. Hocamızın tercihi. Takım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Genel olarak performans olarak katkı sağlamak önemli. Bugün gol attım ama önemli olan her anlamda katkı sağlamak takıma" dedi.