Kılıçdaroğlu "Gençler ve Geleceğin Siyaseti" panelinde gençlerle bir araya geldi

Kılıçdaroğlu "Gençler ve Geleceğin Siyaseti" panelinde gençlerle bir araya geldi
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile "Gençler ve Geleceğin Siyaseti" isimli panele katıldı. Kılıçdaroğlu,...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile "Gençler ve Geleceğin Siyaseti" isimli panele katıldı. Kılıçdaroğlu, programın ön gösterimini sosyal medya hesabından paylaştı.

Beşiktaş'ta gerçekleşen ve genç katılımcıların soru sorduğu panelde, Kılıçdaroğlu gençlerle fotoğraf çektirdi, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat bağlama çaldı.

Kılıçdaroğlu panele ait paylaştığı kısa videoda şu notu ekledi: "Ekrem Bey’i evladım gibi severim. Daha da genç evlatlarım var. Futbol diliyle paf takımından geldiler, belediyeleri yönetiyorlar. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yükslel ile gençlerle bir araya geldik, biraz da efkarlandık sanki :)"