"Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu divan başkanlığı konusunda anlaştı"

"Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu divan başkanlığı konusunda anlaştı"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmesi sona erdi. Ayrı araçlarla ayrılan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu açıklama yapmadı. Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görüşmesi sona erdi. Ayrı araçlarla ayrılan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu açıklama yapmadı. Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun divan başkanlığı konusundan anlaştığını yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Çankaya Belediyesi'nin Ahlatlıbel Tesisleri'nde görüştü. Görüşmede, Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'na 4-5 Kasım'da gerçekleşecek kurultayda Divan Başkanlığı önerdiği belirtildi.

Görüşme sona erdi

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki basına kapalı görüşme bir saat sürdü. Farklı araçlarla tesisten ayrılan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.

"Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu anlaştı"

Gazeteci İsmail Saymaz, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun divan başkanlığı konusunda anlaştığını yazdı.

Saymaz şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu, bir hafta önce İmamoğlu’na haber göndererek, kurultayda divan başkanı olması teklifini iletmişti. İmamoğlu sıcak baktığını söylemişti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bugün görüştü ve anlaştı. 4 Kasım’daki CHP kurultayında divan başkanlığını İmamoğlu yapacak."