Kılıçdaroğlu Portakal'a cevap verdi: 'Kepazeliktir! Çukurluktur!'

Kılıçdaroğlu Portakal'a cevap verdi: 'Kepazeliktir! Çukurluktur!'
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Sözcü TV sunucusu Portakal'ın Burcu Köksal ile kendisini ilişkilendirmesine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında...
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Sözcü TV sunucusu Portakal'ın Burcu Köksal ile kendisini ilişkilendirmesine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur" dedi.

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözlerini Kılıçdaroğlu ile ilişkilendirmişti.

Portakal, Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla söylediği iddiasını ortaya attı.

"Ben bunun bir talimatla yapıldığını düşünüyorum. Açık açık net ismini de söyleyeyim Kılıçdaroğlu'nun yakınındaki isimlerden biri. Talimatı kanıtlayamam ama Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum. Çünkü Kılıçdaroğlu; onun için önemli olan İmamoğlu'nun kaybetmesi. Kılıçdaroğlu 1 Nisan'dan sonrasının hesaplarını yapıyor"

Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabı X'ten sert bir yanıt verdi:

Aziz Milletime; Toplumsal muhalefeti, herkese ve her şeye rağmen örgütlemiş, bu uğurda suikastlere, saldırılara, linç girişimlerine ve iftiralara göğüs germiş, toprağa dikilen bir fidanı büyütür gibi Millet İttifakını büyütmüş, serpilmesini gururla izlemiş Kemal Kılıçdaroğlu hiç diktiği fidana kıyar mı? Koca bir çınar gibi gölgesinde serinlediği partisinin hiç kötülüğünü ister mi? Evine ateş atar mı? Sizlerin vicdanına bırakıyorum çünkü gidecek başka yerim yok… Had bilmez edepsizlere; 1- Cumhuriyet Halk Partisi'nin mevcut Genel Başkanı'na basiretsiz demek; seviyesizliktir, terbiyesizliktir! Buna en başta ben müsaade etmem! 2- "İspatlayamam ama" diyerek ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur! 3- Bırak böyle talimat vermeyi, aklının ucundan geçiren, bir an dahi partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan namerttir! Birilerine iyi görünmek için kin kusan ve ispatlayamayacağı iddiayı ortaya atan da NAMERTTİR!

senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, sahte ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden yine Allah'a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum.

"Size entrikaçı siyasetçi diyorum"

Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevap verdi. Portakal, "Benim telefonum danışmanında vardır. Kemal bey siz beni arayabilirdiniz, ben de derdim o zaman Kemal bey aradı ve Kemal bey bu konuda konuşmak istemiyor veya bunu kabul etmiyor yalandır. Ben de derdim ki Kemal bey bunu yalanladı. Siz zekisiniz, gazeteci arıyorsunuz ve toplum bunu konuşsun diye mesajı oradan veriyorsunuz. Kemal Beyciğim siz beni arayabilirdiniz aramadınız bundan sonra arasanız da açmam zaten. Operasyon çekmeyin operasyona alet de olmayın. Aranması gereken kişi burada benim ben iddiayı ortaya atan da benim. Kemal Kılıçdaroğlu gündemde yok, bu şekilde gündeme geldi. Kaale bile almıyorum. Aynı sözleri iade ediyorum size ve entrikacı siyasetçi diyorum. Neden biliyor musunuz? 14 Mayıs'tan sonra çevirdiğiniz siyasetteki entrikalardan dolayı."