Kılıçdaroğlu’ndan 8 Mart mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan 8 Mart mesajı
Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart nedeniyle sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda “Fırsat eşitliğinin sağlanarak, kadınların her alanda güçlü ve etkin olduğu bir Türkiye’yi inşa etme mücadelemiz kararlılıkla sürecek”...
Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart nedeniyle sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda “Fırsat eşitliğinin sağlanarak, kadınların her alanda güçlü ve etkin olduğu bir Türkiye’yi inşa etme mücadelemiz kararlılıkla sürecek” açıklamasını yaptı.

CHP’nin önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Yaşamın her alanında emek veren, hak mücadelesi gösteren tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor; bu uğurda can verenlerin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Fırsat eşitliğinin sağlanarak, kadınların her alanda güçlü ve etkin olduğu bir Türkiye’yi inşa etme mücadelemiz kararlılıkla sürecek” açıklamasını yaptı.

Önceki dönem CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla resmi X hesabından mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

"Yaşamın her alanında emek veren, hak mücadelesi gösteren tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor; bu uğurda can verenlerin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Fırsat eşitliğinin sağlanarak, kadınların her alanda güçlü ve etkin olduğu bir Türkiye’yi inşa etme mücadelemiz kararlılıkla sürecek."