Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin "mermi" tehdidine yanıt: Militanlar, SADAT’çılar, domuz bağcılar bir araya geldi

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin "mermi" tehdidine yanıt: Militanlar, SADAT’çılar, domuz bağcılar bir araya geldi
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin'i geri alacaklarını...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" sözlerine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!" dedi.

Devlet Bahçeli, Yalova'da partisinin düzenlediği mitingde Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmiş, "vücutlarına mermi alırlar" demişti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bahçeli'ye yanıt verdi, şu ifadeleri kullandı:

Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!