Kılıçdaroğlu'nun avukatından Jahrein açıklaması: Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız

Kılıçdaroğlu'nun avukatından Jahrein açıklaması: Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında; bugünkü ahlaksız hakaretleri nedeniyle de derhal tazminat davası açacağız. Öncekilerde de olduğu üzere, elde edilecek...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında; bugünkü ahlaksız hakaretleri nedeniyle de derhal tazminat davası açacağız. Öncekilerde de olduğu üzere, elde edilecek tazminat miktarı öğrencilere burs olarak dağıtılmak üzere... Ayrıca, hakaret suçundan suç duyurusunda bulunacağız.. Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Twitter hesabından bugün yaptığı açıklamada Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında tazminat davası açacaklarını duyurdu. Çelik'in açıklaması şöyle:

"Saldırganlık ve hakaret yoluyla istediklerini elde edebileceğini ve insanları sindirebileceğini düşünen, eleştiri ve hakaret ayrımını yapamayan, gün geçtikçe bayağılaşan, hedef aldığı kişilere yönelik olarak yaptığı hakaret kapsamlı yakıştırmalar ile kendisini tasvir ettiğinin ayrımına varamayan, Ahmet Sonuç (Jahrein) isimli kişi hakkında; bugünkü ahlaksız hakaretleri nedeniyle de derhal tazminat davası açacağız. Öncekilerde de olduğu üzere, elde edilecek tazminat miktarı öğrencilere burs olarak dağıtılmak üzere... Ayrıca, hakaret suçundan suç duyurusunda bulunacağız. Densizliklerin hesabını mutlaka soracağız." (ANKA)

Jahrein ne dedi?

Jahrein bugün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Kılılıçdaroğlu'na yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Demans hastası Leblebi kafalı Kuzeniyle evli Kaybetme uzmanı Ve hala peşinden koşanlar var. Bana siyasi olamazsın diyorlar. Doğru. Eşim teyzemin kızı değil."