Kırmızı bültenle aranıyordu: Barış Boyun, İtalya’da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranıyordu: Barış Boyun, İtalya’da tutuklandı
Kırmızı bültenle aranan Barış Boyun İtalya’da ruhsatsız silah nedeniyle tutuklandı.Suç örgütü liderliğinden kırmızı bültenle aranan ve İtalya'da bulunan Barış Boyun tutuklandı.Halk TV'den Dinçer Gökçe, kanalın Youtube...
Kırmızı bültenle aranan Barış Boyun İtalya’da ruhsatsız silah nedeniyle tutuklandı.

Suç örgütü liderliğinden kırmızı bültenle aranan ve İtalya'da bulunan Barış Boyun tutuklandı.

Halk TV'den Dinçer Gökçe, kanalın Youtube hesabından yayınlanan programında Boyun'un ruhsatsız silah nedeniyle tutuklandığını belirtti.

Gökçe, "Aldığım bilgi şu: Konuyu takip eden 2-3 ayrı kaynakla da görüştüm, Barış Boyun 1 ay kadar önce İtalya'da tutuklanmış. Bir silah yakalatma durumu söz konusu ve tutuklu. Barış Boyun'un Türkiye'ye bir iade süreci olacak mı, açıkçası onu bilemiyorum, takip edeceğiz" dedi.

Son dönemde çok sayıda saldırıyla anılan "Boyunlar" suç örgütünün adı, son olarak İstanbul'da AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'a yönelik silahlı saldırıyla gündeme gelmişti. Saldırıyla ilgili soruşturmada "Boyunlar"a bağlı olan "Daltonlar" grubundan kişilerin de olduğu belirtilmişti.

Kırmızı bültenle aranan Barış Boyun, İtalya'da gözaltına alındı ve bir süre tutuklu kaldı. Türkiye'nin iadesini istediği Boyun 18 Nisan 2023'te serbest bırakılmıştı. Türkiye'nin iade talebi ise reddedilmişti.