Küçük İşletmeleri Destekleyin

Küçük İşletmeleri Destekleyin
Instagram geçtiğimiz hafta yeni bir etiket oluşturdu. Amaç küçük işletmelerin desteklenmesi. Bu amaçla ben de bu hafta sektör incelemesini küçük ama güzel işler çıkaran işletmelere ayırdım. Normalde 1 ile 5 arasında yıldızlar...

Instagram geçtiğimiz hafta yeni bir etiket oluşturdu. Amaç küçük işletmelerin desteklenmesi. Bu amaçla ben de bu hafta sektör incelemesini küçük ama güzel işler çıkaran işletmelere ayırdım. Normalde 1 ile 5 arasında yıldızlar veririm ama bu hafta ki işletmelerimizin hepsi 5 yıldızlı!

Saras Jewels

Dünya genelinde her yere DHL ile kargo yapabilen bir takı, mücevher sitesi. Projeyi başından beri keyifle takip ediyorum. Önce instagram üzerinden başladı. Şu anda bir de e-ticaret sitesine sahip. Ürün resimlerinden, sosyal medyada sorulara dönüş hızları inanılmaz. Takip etmenizi öneririm

">

İpek Hanım’ın Çiftliği

Sanıyorum İstanbul yaşarken, nereden kaliteli meyve, sebze bulurum endişesi ile takibe başlamıştım. Üzerinden nereden baksanız 4 yıl geçmiş olmalı. Kalitelerinden ödün vermeden, üretmeye, paylaşmaya, deneyimlerini anlatmaya devam ediyorlar.

Mersin Yelken Akademisi

Hem eğitim hem de deniz var. Üstelik sahibi Oytun Çalışlar, hem denizcilik hem de eğitim alanında gerçekten çok iyi işler yapıyor. İlgi alanı yelkencilik olanları, Mersin’den alıp Kıbrıs’a kadar götürüp getirebiliyor.

Hatice Teyze Doğal Ürünler

Ambalajına kadar doğal olan ürünleri ile çoğu ev hanımının fenomeni. Markanın ürettiği ürünlerin bazılarının ne işe yaradığını bile anlayamıyorum. Ancak kullananlar ve takip edenler ki bir tanesi eşim çok memnunlar.

Sdigital Atelier

Sosyal medya alanında özellikle bulunduğu çevrede hem bir iş kadını hem de bir sosyal medya uzmanı olarak çok iyi bilinen bir isim. Özellikle dijital ajans hizmetleri konusunda butik projeler üretebiliyor. Takip etmekte fayda var.