Levent Gültekin: 1,5 yıldır siyasetteki oyunu ifşa etmeye çalışıyorum; görememek siyasi körlüktür

Levent Gültekin: 1,5 yıldır siyasetteki oyunu ifşa etmeye çalışıyorum; görememek siyasi körlüktür
Gazete Pencere Haber MerkeziGazeteci Levent Gültekin, "Meral Akşener; Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek 'Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem dedi" iddiasını İYİ Parti Genel Başkanı Meral...

Gazete Pencere Haber Merkezi

Gazeteci Levent Gültekin, "Meral Akşener; Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek 'Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem dedi" iddiasını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yalanlamasının ardından, "Paylaştığım bilgileri kişisel dedikodu olarak değerlendirmek ya oyunun görülmesini engellemek ya da olaylara yüzeysel bakmaktır" yorumunu yaptı.

Gazeteci Levent Gültekin'in siyaset sahnesinde yaşananlara dair iddiaları devam ediyor. Son olarak Gültekin, “Meral Akşener, seçimlere bir buçuk yıl vardı, bir gün beni aradı. Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘Bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem' dedi" demişti.

Akşener ise bugün katıldığı can yayında Gültekin'i yalanladı, mahkemeye vereceğini açıkladı.

"Bu mesele seçim sürecindeki rolünü açığa çıkarma meselesidir"

Gültekin, bu akşam sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, siyasette oyun oynandığını, kendisinin oyunu ifşa etmeye çalıştığını şu sözlerle savundu:

1,5 yıldır, sonucunu seçimde gördüğümüz siyasetteki oyunu ve aktörlerini ifşa etmeye çalışıyorum. Bu çabama ve konuşmalarımdaki bütünlüğe bakmadan paylaştığım bilgileri kişisel dedikodu olarak değerlendirmek ya oyunun görülmesini engellemek ya da olaylara yüzeysel bakmaktır. Bunca yaşanana rağmen bu oyunu görememek ise en hafif tabirle siyasi körlüktür.

Meral Akşener kendisine yönelttiğim sorulardan ve bazı iddialarımdan dolayı beni mahkemeye vereceğini söylemiş, bu aşamadan sonra konuyu bütün ayrıntılarıyla artık mahkemede konuşuruz, sonucunu hep birlikte göreceğiz. Bu mesele kişisel bir mesele değil, seçim sürecindeki rolünü açığa çıkarma meselesidir.

TIKLAYIN | Levent Gültekin: Meral Akşener bana telefonda ‘Ben Yavaş ve İmamoğlu cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum, onlara geçit vermem’ dedi

TIKLAYIN | Akşener: Levent Gültekin’i mahkemeye vereceğim