Levent Gültekin: Meral Hanım gerçeği söylemiyor; Gül'ün adaylığını önce kabul etti, sonra kararını değiştirdi

Levent Gültekin: Meral Hanım gerçeği söylemiyor; Gül'ün adaylığını önce kabul etti, sonra kararını değiştirdi
Gazeteci Levent Gültekin, "2018 seçiminde Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığını kabul etmedim" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i yalanladı. Gültekin, Akşener'in bu adaylığı kabul ettiğini iddia etti, kararını...

Gazeteci Levent Gültekin, "2018 seçiminde Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adaylığını kabul etmedim" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i yalanladı. Gültekin, Akşener'in bu adaylığı kabul ettiğini iddia etti, kararını neden değiştirdiğini sordu.

Meral Akşener, 2018 seçiminde Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili, "Sayın Kılıçdaroğlu, sayın Abdullah Gül‘ün adaylığını bana söyledi. 15 milletvekili için gittiğim akşam söyledi. Ben de arkadaşlarımın beni aday ilan ettiğini ve Gül’ü kabul etmeyeceğimi söyledim" dedi.

Levent Gültekin, Akşener'in açıklamasını sosyal medyada yaptığı bu paylaşımla yalanladı:

"Meral Hanım gerçeği söylemiyor, Gül’ün adaylığını engellediği için eleştirilmedi. Önce Kemal beyin önerisine tamam diyor, Gül’e olumlu haber gönderiyor sonra Gül’ün bahçesine helikopter indikten sonra bir gece ne oluyorsa kararını değiştiriyor. Bu ani karar değişikliğinin nedeni sorgulanıyor. Önce niye tamam dedi sonra niye kararını değiştirdi? Asıl soru bu.

"Diğer kısmını ben anlatayım"

Meral Akşener bugünkü konuşmasında kendisiyle yaptığımız görüşmenin kişisel ve magazinsel bölümünü anlatmış, perşembe günkü yayında o görüşmenin diğer kısmını ben anlatayım da bakalım Gül konusundaki gerçek tavrı neymiş, görelim."

TIKLAYIN | Akşener: O seçim kazanılsın diye ben zehir içtim!