Mafya jargonuyla tehdit

Mafya jargonuyla tehdit
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beklenen videosunda, ‘Erdoğan ailesinin ABD’de kurulan bir vakfa TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile 1 milyar lira kaçırdığını’ iddia etti. AK Parti’li Metin Külünk, “Haddini bil...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beklenen videosunda, ‘Erdoğan ailesinin ABD’de kurulan bir vakfa TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile 1 milyar lira kaçırdığını’ iddia etti. AK Parti’li Metin Külünk, “Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir” mesajıyla Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti.

Külünk Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “KK, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memurlarını yine tehdit etmiş. İzzet yoksunları bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memuru, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden emir alır ve devletinden aldığı güçle eşkiyadan ürkmez. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sınırları içinde yaşayan ürkekler, bu ülkenin düşmanlarından medet uman asalaklardır. O asalaklar, bu devletin memuru görünmüş olabilirler ancak hiçbir zaman bu ülkeye memur olmamışlardır” ifadesini kullandı.

Metin Külünk daha önce Sedat Peker aracılığıyla AK Parti eski Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı karakolda dövdüğü iddiasıyla gündeme gelmişti. Ayrıca suç örgütü lideri Peker, düzenli olarak Külünk’e 10 bin dolardan fazla para verdiğini söylemişti.