Mansur Yavaş’tan, Turgut Altınok’a yanıt: Yıllarca ne işlerle uğraştınız?

Mansur Yavaş’tan, Turgut Altınok’a yanıt: Yıllarca ne işlerle uğraştınız?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP’nin ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un, Tulumtaş köyünde kanalizasyon yapılmadığı iddialarına yanıt verdi. Yavaş, “Yok derken siz 25 yıl Ankara’yı yönettiniz....
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP’nin ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un, Tulumtaş köyünde kanalizasyon yapılmadığı iddialarına yanıt verdi. Yavaş, “Yok derken siz 25 yıl Ankara’yı yönettiniz. O kanalizasyon kapalıydı da birisi mi açtı? Buralarda su vardı da birisi mi kesti? Yıllardır ne işlerle uğraştınız?” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi ve Emekliler Meclisi’nin açılışında konuştu.

Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok’un Gölbaşı ilçesinde Tulumtaş köyünde kanalizasyon yapılmadığı iddialarına yanıt verdi. Söz konusu kanalizasyonu kendilerinin yaptığının mahalle muhtarı tarafından açıklandığını belirten Mansur Yavaş şunları söyledi:

“Sayın rakibim de televizyonda çıkmış Ankara’nın merkezinde Tulumtaş köyünde kanalizasyon hala yok diyor. Muhtar da hemen kendisini yalanladı Büyükşehir yaptı diye. Yok derken siz 25 yıl Ankara’yı yönettiniz. O kanalizasyon kapalıydı da birisi mi açtı? Buralarda su vardı da birisi mi kesti? Yıllardır ne işlerle uğraştınız? Ancak göz boyayan işlerle uğraştınız. Yerin altında yapılan yatırım görünmez diye insanların sağlığını hiçe saydınız. İşte aramızdaki fark, aramızdaki belediyecilik anlayışı budur.”