Mehmet Aslantuğ: Bunu yapanlar vatanperverse, vatan haini olmayı göze alıyoruz

Mehmet Aslantuğ: Bunu yapanlar vatanperverse, vatan haini olmayı göze alıyoruz
Milas'ta bulunan Akbelen Ormanı'nda kurulmak istenen maden sahasının yarattığı ekoloji tahribata dikkati çeken Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla Milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, "Bunu yapanlar vatanperverse, vatan haini olmayı...

Milas'ta bulunan Akbelen Ormanı'nda kurulmak istenen maden sahasının yarattığı ekoloji tahribata dikkati çeken Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla Milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, "Bunu yapanlar vatanperverse, vatan haini olmayı göze alıyoruz" dedi.

Aslantuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları kaydetti:

"Ülkenin bugününe ve yarınına değil, halkına ve halkının yararına değil; birilerine çıkar sağlamak üzere böyle bir vahşete tanıklık ediyoruz. Kâh burada Milas ormanlarında, kâh Kaz Dağları'nda, kâh Karadeniz'de ya da yurdun birçok yerinde insan hak ve özgürlüklerin peşine düşen arkadaşlarımız, başkaca dertlere elini uzatan, bedenini uzatan arkadaşlarımız; 'kişisel konforundan' vazgeçip kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz."