Menzil'in şirketi çok sayıda kamu binası inşa etmiş

Menzil'in şirketi çok sayıda kamu binası inşa etmiş
Menzil Cemaati'nin şirketinin, komutanlık, hastane, belediye binası gibi çok sayıda kamu binası inşa ettiği ortaya çıktı.Menzil Cemaati'ne bağlı Dehlevi Anonim Şirketi, çok kamu binası inşa etti.Cemaatin merkezi olan Adıyaman’ın...

Menzil Cemaati'nin şirketinin, komutanlık, hastane, belediye binası gibi çok sayıda kamu binası inşa ettiği ortaya çıktı.

Menzil Cemaati'ne bağlı Dehlevi Anonim Şirketi, çok kamu binası inşa etti.

Cemaatin merkezi olan Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Menzil köyünde bulunan şirketin internet sitesinde, “Üretim, inşaat, hizmet, toptan ve perakende ticaret sektörlerinde kuruluşumuzdan itibaren Adıyaman ili Kahta ilçesi Menzil Köyünde hizmet vermekteyiz” deniliyor. 

BirGün'den İsmail Arı'nın haberin göre Menzil’in milyonlarca lirayı yönettiği Dehlevi A.Ş. bünyesinde hazır beton üretim tesisi, kum ocağı, güneş enerjisi santralları, beton elemanları üretim tesisi, benzinlikler ile restoran ve kafeler bulunuyor. Ayrıca Edep İnşaat ile Dehlevi Hafriyat isimli şirketler de Dehlevi A.Ş.’ye bağlı. Bu iki şirketle de çok sayıda bina inşa ediliyor. 

Komutanlık binası inşa ettiler

Ayrıca Dehlevi A.Ş.’ye bağlı Edep İnşaat’la alakalı bölümde ise şirketin kamu kurumlarıyla yürüttüğü ticari faaliyetle de değiniliyor. 

Cemaate bağlı şirketin çok sayıda kamu binası inşaat ettiği şu ifadelerle anlatılıyor: 

“2010 yılında hizmet vermeye başlayan Edep İnşaat Yurtiçinde irili ufaklı birçok projeye imza atmıştır. 2012 yılında hırdavat bölümünü kurarak hastane, belediye binaları, park bahçe kurulumları ile yelpazesini genişletmiştir. 2012 yılında Kastamonu bölge komutanlığı, 2014 yılında Van Erciş jandarma komutanlığı ihalelerini alarak başarı ile tamamlamıştır. Mimarlık ve müteahhitlik hizmetlerini tecrübeli ekibiyle sürdürmekte, güvenilir yaşam alanları oluşturmaya devam etmektedir.”