Mesut Özil, Survivor'a hazırlanıyor!

Mesut Özil, Survivor'a hazırlanıyor!
Türkiye’nin en çok izlenen televizyon yarışma programlarından olan Survivor’da sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını bu ismin de dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu...
Türkiye’nin en çok izlenen televizyon yarışma programlarından olan Survivor’da sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını bu ismin de dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu açıklamıştı. Mesut Özil’in önceki gün gündeme gelen spor çalışmalarının ardından Acun Ilıcalı’nın bahsettiği ismin Mesut Özil olacağı ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı’nın Survivor’da eski milli futbolculardan, yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğunda "Geçen bir arkadaşım aradı, 'geleyim mi?' dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" demiş, Sercan'nın "Abi çok merak ettim" demesi üzerine de Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." ifadesini kullanmıştı.

Özil ile Ilıcalı'nın yakın arkadaşlığı biliniyor. Özil, futbolu bıraktıktan sonra futbol dünyasının içinde herhangi bir görev almadı. Mesut Özil’in önceki gün ortaya çıkan yoğun tempoda spor yaptığı anlar ise Survivor’a hazırlık olarak yorumlandı.

Survivor’a 9 futbolcu katıldı

Survivor tarihinde yarışmalara 2’si kadın 9 futbolcu katıldı. Alman Milli Takımı’nın kaptanlığı da yapmış olan Türk asıllı yıldız bu dönem adaya giderse Survivor’da yarışacak 10. futbolcu olacak.

Ümit Karan

İbrahima Yattara

Pascal Nouma

Aycan Yanaç

Sercan Yıldırım

Ahmet Dursun

Serhat Akın

Serenay Aktaş

İlhan Mansız