Mevzular Açık Programına katılan Suat Kılıç’a ‘tokat’ ve ‘şike’ sorusu: Başlangıç baya sert oldu

Mevzular Açık Programına katılan Suat Kılıç’a ‘tokat’ ve ‘şike’ sorusu: Başlangıç baya sert oldu
Mevzular Açık Mikrofon’na katılan Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç’a, Fenerbahçe’deki şike ve Erdoğan’dan ‘tokat’ sorusu soruldu.Oğuzhan Uğur'un sunumuyla gerçekleşen Mevzular...
Mevzular Açık Mikrofon’na katılan Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç’a, Fenerbahçe’deki şike ve Erdoğan’dan ‘tokat’ sorusu soruldu.

Oğuzhan Uğur'un sunumuyla gerçekleşen Mevzular Açık Mikrofon'a Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç katıldı. Programda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tokat attığı iddiaları gündeme geldi. Kılıç o iddiaları yalanlarken Fenerbahçe’deki şike davaları sorusuna “Başlangıç baya sert oldu” dedi.

Gazete Pencere Haber Merkezi

“Bunların hedefi benim”

Bakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın tokat attığı iddiaları sorulan Yeniden Refah Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, “Sayın başbakanla AK Parti’de bulunduğum yıllar boyunca ne aileden birine yakınlıkta bulundum. Ne kadar açıklama yapsam da bu lekeyi kaldırıp atamadım. Böyle bir şey yoktur. Aynı gün Bakanlar Kurulu olmasından dolayı sayın başbakanla aramızda bir espriye neden oldu. Kendisi ile istişare ettik, hemen bunu yalanlamak, reddetmek lazım dedi. Bunların hedefi benim” dedi.

Suat Kılıç’ın bakanlık döneminde Fenerbahçe’ye yönelik yürütülen şike davalarına ilişkin sorulan soruya Kılıç, “Başlangıç baya sert oldu Daha kalp atışlarım normale dönmedi”