MHP’den yeni seçim açıklaması: Seçimleri 1 ay öne alma ihtimali söz konusu olabilir

MHP’den yeni seçim açıklaması: Seçimleri 1 ay öne alma ihtimali söz konusu olabilir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Önceki gün yapılan toplantıda konuşan Büyükataman, 2023 seçimlerini işaret ederek, “Cumhur...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin Bursa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Önceki gün yapılan toplantıda konuşan Büyükataman, 2023 seçimlerini işaret ederek, “Cumhur İttifakı olarak attığımız bu tarihi adımlara ve Türkiye’nin yükselişine karşın FETÖ’sü, PKK’sı, CHP’si İP’i Altılı Masa etrafında birleşmiş, sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla alçakça algı operasyonları yapmaktadır” iddiasında bulundu.

Seçim zamanıyla ilgili açıklama yapan Büyükataman, “Belki haziran ayında Kurban Bayramı, üniversite sınavlarının olması gibi birtakım gerekçelerden kaynaklı 1 ay seçimleri öne alma ihtimali söz konusu olabilir” dedi.

FETİ YILDIZ DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız da salı günü sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanlığı seçimi için tarih vermişti. Yıldız, “24 Haziran Cumartesi gününe rastladığı için seçimler 18 Haziran’da yapılacak” ifadelerini kullanmıştı.