MHP’li vekillerin gözü önünde İYİ Parti'ye saldırı

MHP’li vekillerin gözü önünde İYİ Parti'ye saldırı
İstanbul Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, İYİ Parti karavanına 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralananların, İYİ Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı...

İstanbul Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, İYİ Parti karavanına 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralananların, İYİ Parti Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol olduğu belirtildi. Yaralılardan biri ayakta tedavi edilirken diğer yaralı hastaneye kaldırıldı.

Saldırı tam da MHP’li milletvekillerinin esnaf ziyareti sırasında meydana geldi. İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hakan Akkuş olay sırasında milletvekillerinin MHP’li gruba müdahale etmediklerini, sadece izlediklerini söyledi.


İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, saldırıya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kavuncu, “Kalleş saldırılarınız bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Şiddete karşı inadına kardeşlik, otoriterliğe karşı inadına demokrasi!” dedi.

Geçtiğimiz günlerde de DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demirer ve Gazeteci Hüseyin Ülper, MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammet Mustafa Güzel’in de aralarında bulunduğu bir grubun sopalı saldırısına uğramıştı.