MHP'li Yönter, anket şirketlerini hedef aldı: 14 Mayıs akşamı kaçacak delik arayacaklar

MHP'li Yönter, anket şirketlerini hedef aldı: 14 Mayıs akşamı kaçacak delik arayacaklar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "MHP geliyor. Bu anket şirketleri 14 Mayıs akşamı inanın bana kaçacak delik arayacak. Toplum içine çıkamayacak. Çünkü bunlar yüzsüz, utanmaz" dedi. Yönter, CNN Türk canlı...

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "MHP geliyor. Bu anket şirketleri 14 Mayıs akşamı inanın bana kaçacak delik arayacak. Toplum içine çıkamayacak. Çünkü bunlar yüzsüz, utanmaz" dedi.

Yönter, CNN Türk canlı yayınında Göksu Öngören Özgür'ün konuğu oldu. 14 Mayıs'taki seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Anter şunları söyledi:

"ANKETLER YERİNE MİLLETİMİZİN SEVGİSİNE BAKIYORUZ"

"Kolay cevaplardan kuşkulanmak lazım. Anketler ya da saha çalışmalarının kolay bir cevabı yok. Biz yüzdelere, oranlara, rakamlara bakmaktan ziyade milletimizin gönlünde tuttuğumuz yere bakıyoruz. Onların teveccühüne bakıyoruz. Alakasına bakıyoruz. Sevgisine bakıyoruz. Bağlılığına bakıyoruz. Takdirine bakıyoruz. Büyük Türk Cumhuriyeti'nin ve Cumhur İttifakı'na yönelik yüksek sevgisini ve muhabbetini de yakından görüyoruz.

Bizim aramızda birlik, beraberlik ve kardeşlik var. Biz büyük bir aileyiz. Milliyetçi, ülkücü hareketiz. Liderimizin takdiri ve onayıyla teşkil edilen listeler 2023 yılı yani Cumhuriyet'in 100. yılını aynı zamanda simgeliyor. Biz İstanbul'da çok iddialı olduğumuzu ifade etmek isterim. Bugün İstanbul'da il başkanlığımızın organizasyonuyla aday tanıtım toplantımızı yapacağız. 98 milletvekili adayımız İstanbulumuzun ve milletimizin huzuruna çıkacak. MHP 14 Mayıs'ta tarihinin en büyük başarılarından birini kazanacak. Biz başaracağız. Sahadan gördüğümüz budur. Vatandaşlarımızın yakın alakası buna işaret etmektedir. MHP geliyor. Bu anket şirketleri 14 Mayıs akşamı inanın bana kaçacak delik arayacak. Toplum içine çıkamayacak. Çünkü bunlar yüzsüz, utanmaz."