Mourinho’nun gözü Marcao’da

Mourinho’nun gözü Marcao’da
Oynadığı maçlarda Galatasaray'ın gol yeme ortalaması 1.5’ten 0.33’e inen Brezilyalı stoper Marcao için Napoli vites yükseltti. Ünlü teknik direktör Mourinho da Roma yönetimine “Marcao transferini bitirin” dedi.Gaziantep...

Oynadığı maçlarda Galatasaray'ın gol yeme ortalaması 1.5’ten 0.33’e inen Brezilyalı stoper Marcao için Napoli vites yükseltti. Ünlü teknik direktör Mourinho da Roma yönetimine “Marcao transferini bitirin” dedi.

Gaziantep FK maçının 'oyuncusu' olan Marcao'nun cezalı olduğu 8 haftada 12 gol yiyen sarı-kırmızılı takımın maç başına 1.5 olan gol yeme ortalaması, Marcao sahada olunca 0.33'e iniyor. Brezilyalı stoperin oynadığı Avrupa Ligi grubundaki 3 maç ve ligdeki 3 karşılaşmada Galatasaray sadece Beşiktaş 'tan 2 gol yedi. Sezon başında kadro dışı kaldığı dönemde 25 yaşındaki Sambacı'ya talip olan Napoli'nin kiralama teklifi kabul edilmemişti.

Serie A'da lider olan Napoli, izlemeye devam ettiği Marcao için devre arasında tekrar Galatasaray'la görüşme kararı aldı. İtalyan kulübü bu kez 10 milyon Euro'nun üzerinde bonservis teklifinde bulunacak. Napoli dışında Roma da Marcao'yu listesine aldı ve Jose Mourinho'dan bu transfere onay çıktı. Galatasaray yönetimi, 15 milyon Euro ve üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Marcao'nun olası satışı düşünülerek yaz transfer döneminde Victor Nelsson kadroya katılmıştı.