Mükremin Gezgin'in askerlik çıkmazı: Bana pembe tezkere verin, ben asker kaçağı değilim

Mükremin Gezgin'in askerlik çıkmazı: Bana pembe tezkere verin, ben asker kaçağı değilim
Psikolog Gökhan Çınar'ın konuğu olan Mükremin Gezgin asker kaçağı olmadığı açıklayarak ''Pembe tezkere verin'' diyerek sitem etti.TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bir çevirme sırasında asker kaçağı çıktığını açıklamıştı....
Psikolog Gökhan Çınar'ın konuğu olan Mükremin Gezgin asker kaçağı olmadığı açıklayarak ''Pembe tezkere verin'' diyerek sitem etti.

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin bir çevirme sırasında asker kaçağı çıktığını açıklamıştı. Kendini kadın olarak hissettiğini belirten ve askere gitmek istemediğini belirten Mükremin Gezgin çeşitli başvurular ve raporlar alarak askerden muaf olmaya çalışmıştı.

E-devlet kontrolü sırasında askerlik olayının iptal olmadığını fark eden Mükremin Gezgin, ayın 30'una kadar tecilli olduğunu ve sonrasında da askere gitmesi gerektiğini gözyaşları içerisinde sosyal medyadan paylaşmıştı.

Son olarak Katarsis ekranlarında Psikolog Gökhan Çınar'ın konuğu olan Gezgin, şöyle konuştu:

''İnsanlar bana sen askere gidebilirsin diyor. Bende 'hormanlarıma bakın' diyorum. Ben nasıl askere gideceğim? Askerler sosyal medyada halay çekerek video paylaşıyor 'Mükremin bizim şehre askere geliyor' diye. Beni orada mahvederler. Ben yapamam. Yapamam. Bana pembe tezkere vermiyorsunuz. Benim elime pembe tezkere vermeleri gerekiyor. İnsanların içinde beni çevirip 'Sen asker kaçağısın' dediklerinde utanıyorum.''