Murat Kılıç'ın yıldızı parlıyor: 'Stiletto' performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı

Murat Kılıç'ın yıldızı parlıyor: 'Stiletto' performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı
Tokyo Uluslararası Kısa Film Film Festivali‘nde yarışan Can Merdan Doğan’ın yazıp yönettiği "Stiletto" kısa filminin yanında Murat Kılıç, Mehmet Can Mertoğlu’nun yönettiği "Albüm" filmi Saraybosna Film Festivali ve Nurmberg...
Tokyo Uluslararası Kısa Film Film Festivali‘nde yarışan Can Merdan Doğan’ın yazıp yönettiği "Stiletto" kısa filminin yanında Murat Kılıç, Mehmet Can Mertoğlu’nun yönettiği "Albüm" filmi Saraybosna Film Festivali ve Nurmberg Türk Filmleri Festivalleri’nden de En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı.

Can Merdan Doğan’ın yazıp yönettiği "Stiletto" kısa filmi, Tokyo Uluslararası Kısa Film Film Festivali‘nde yarıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, festivalde oyuncu Murat Kılıç, filmdeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne değer görüldü.

Murat Kılıç, Mehmet Can Mertoğlu’nun yönettiği "Albüm" filmiyle birçok ulusal festivallerin yanı sıra Saraybosna Film Festivali ve Nurmberg Türk Filmleri Festivalleri’nden de En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanmıştı.

"Stiletto"nun konusu

Taksi şoförü Hasan, gececi olduğu bir günün sonunda yoldan geçen bir kadının ayakkabılarını görür ve onları aklından bir türlü çıkaramaz. Hasan arzuları uyanmış bir halde, o gün sıradan hayatının sınırlarını aşar. Peki bu masum takıntısını karısı ve oğullarına nasıl anlatmalıdır?