Murat Kurum'un, 65 yaş üstü vatandaşlar için vaadi tartışma yarattı

Murat Kurum'un, 65 yaş üstü vatandaşlar için vaadi tartışma yarattı
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim kampanyası kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bir vaatte bulundu. Kurum, 65 yaş ve üstü vatandaşlara vapurları ücretsiz yapma vaadi zaten...
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim kampanyası kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bir vaatte bulundu. Kurum, 65 yaş ve üstü vatandaşlara vapurları ücretsiz yapma vaadi zaten bakanlık kararıyla 65 yaş ve üstü vatandaşlara ücretsiz seyahat hakkı olarak 10 yıldır uygulanıyor.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Büyükada’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Kurum, “31 Mart akşamı Adalarımızda yeni bir heyecan başlayacak, yeni bir güzellik başlayacak. Artık Adalar’da şu geçmiş 5 yılda algıdan başka bir şeyin üretilmediği, herhangi bir hizmetin yapılmadığı orada bu hizmetlere maalesef ulaşamadıkları durumdan bir an önce Adalar’ımızı inşallah kurtaracağız.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim kampanyası kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bir vaatte bulundu.

Kurum'un bu vaadi sosyal medyada eleştirilere neden oldu.