Murat Ongun’dan AKP’ye ‘kumpas’ tepkisi: Tramvay hatlarımıza da zarar veriyorsunuz

Murat Ongun’dan AKP’ye ‘kumpas’ tepkisi: Tramvay hatlarımıza da zarar veriyorsunuz
Tramvay hatlarındaki enerji tellerine dolaşan AKP’li Kurum’un afişleri, tramvay seferlerinin aksamasına neden oldu. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada “Kabataş-Karaköy ve Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır”...
Tramvay hatlarındaki enerji tellerine dolaşan AKP’li Kurum’un afişleri, tramvay seferlerinin aksamasına neden oldu. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada “Kabataş-Karaköy ve Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır” denildi. Metro İstanbul’un paylaşımını alıntılayan İBB Sözcüsü Murat Ongun ise “Otobüs duraklarından sonra tramvay hatlarımıza da zarar veriyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

Yerel seçimlere çok kısa bir süre kalırken siyasi partiler seçim çalışmaları kapsamında seçim afişlerini cadde ve sokaklara asmaya devam ediyor. Son olarak AKP’nin İstanbul Adayı Murat Kurum’un seçim afişleri Galat Köprüsü üzerine asıldı. Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, AKP’li Kurum’un afişlerinin tramvay tellerine dolanması nedeniyle de seferler ertelendi.

Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada “T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda Galata Köprüsü üzerinde katener (enerji) teline afiş dolanması nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır” denildi.

 

Metro İstanbul’un paylaşımını alıntılayan stanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, “Otobüs duraklarından sonra tramvay hatlarımıza da zarar veriyorsunuz” dedi.