Murat Ongun’dan ‘devlet medyası’ tepkisi: Torpilli adaylara karşı biz 16 milyon İstanbullu’ya güveniyoruz

Murat Ongun’dan ‘devlet medyası’ tepkisi: Torpilli adaylara karşı biz 16 milyon İstanbullu’ya güveniyoruz
Murat Ongun, yerel seçimlere giderken ‘devlet medyasının’ iktidar yanlısı yayın yapmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ongun, “Ekrem İmamoğlu devlet televizyonu TRT ve devlet ajansı Anadolu Ajansı tarafından yok...
Murat Ongun, yerel seçimlere giderken ‘devlet medyasının’ iktidar yanlısı yayın yapmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ongun, “Ekrem İmamoğlu devlet televizyonu TRT ve devlet ajansı Anadolu Ajansı tarafından yok sayılıyor. Devlet gücü ile destekli torpilli adaylara karşı biz 16 milyon İstanbullu’ya güveniyoruz” dedi.

Genel seçimlerde, muhalefet partilerinin eleştirileri ve tepkileri arasında Anadolu Ajansı ve TRT’nin iktidar yanlısı yayın yapmaları vardı. Aynı durum 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru giderken de yaşanıyor.

Anadolu Ajansı ve TRT’nin AKP’nin Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un programlarını canlı yayınlamasına sosyal medya hesabından tepki gösteren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, “İBB Başkanı olmasına rağmen Ekrem İmamoğlu devlet televizyonu TRT ve devlet ajansı Anadolu Ajansı tarafından yok sayılıyor. Devlet gücü ile destekli torpilli adaylara karşı biz 16 milyon İstanbullu’ya güveniyoruz” dedi.

"Torpilli adaylara karşı..."

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu duruma tepki gösterdi.

Paylaşımında AA’nın Murat Kurum’un etkinliklerini canlı yayınladığı paylaşımlarından görüntüler de ekleyen Ongun, “Rakip adayın her etkinliği canlı yayınlar ve güçlü duyurular ile yayılırken İBB Başkanı olmasına rağmen Ekrem İmamoğlu devlet televizyonu TRT ve devlet ajansı Anadolu Ajansı tarafından yok sayılıyor” ifadelerini kullandı.

Ongun, paylaşımının tamamında şunları yazdı:

“Devletimiz ve medyası 2019’da olduğu gibi yine orantısız güçle ayrımcılık yapıyor. Rakip adayın her etkinliği canlı yayınlar ve güçlü duyurular ile yayılırken İBB Başkanı olmasına rağmen Ekrem İmamoğlu devlet televizyonu TRT ve devlet ajansı Anadolu Ajansı tarafından yok sayılıyor. Devlet gücü ile destekli torpilli adaylara karşı biz 16 milyon İstanbullu’ya güveniyoruz”