Nebati, Tarım Kredi indirimini marketlerin de yapmasını istedi

Nebati, Tarım Kredi indirimini marketlerin de yapmasını istedi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; sosyal medya hesabından Tarım Kredi Kooperatif’lerinde bugün başlayan indirimin, diğer zincir marketleri de etkilemesinin beklendiğini ifade etti. Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatif marketlerine...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; sosyal medya hesabından Tarım Kredi Kooperatif’lerinde bugün başlayan indirimin, diğer zincir marketleri de etkilemesinin beklendiğini ifade etti. Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatif marketlerine talimat verdiğini 30-40 temel tüketim ürününde indirim yapılacağını söylemişti. Bakan Nebati, Twitter hesabından şunları söyledi:

“Ülkemizde devletimizin önayak olduğu bu uygulamaya benzer çeşitli uygulamalar, diğer bazı ülkelerde de yakın dönemde perakende zincirlerinin öncülüğünde başlatılmıştır. Vatandaşımızdan yana attığımız bu önemli adımın, ülkemizde faaliyet gösteren diğer zincir marketler tarafından da takip edilerek fiyat etiketlerine olumlu yansımasını bekliyor, fiyat takip sistemimizle gelişmeleri izlemeyi sürdürüyoruz.”