Nebati'den CHP'ye videolu gönderme: Kim ne derse desin, ülkemize nice eserler kazandırmaya devam edeceğiz

Nebati'den CHP'ye videolu gönderme: Kim ne derse desin, ülkemize nice eserler kazandırmaya devam edeceğiz
AKP'den Mersin Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Mersin Milletvekili Ai Mahir Başarır, ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiri tweetlerinin ve kendi tweetlerinin yer aldığı bir video yayımladı.Twitter...

AKP'den Mersin Milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Mersin Milletvekili Ai Mahir Başarır, ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştiri tweetlerinin ve kendi tweetlerinin yer aldığı bir video yayımladı.

Twitter üzerinden yayımlanan videoda Nebati, Mersin'de yapılan projeleri duyurduğu tweetlerini paylaşırken, Başarır ve Kılıçdaroğlu'nun eleştiri videolarına yer verdi. Nebati videoyu "Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak lazım." Bizler de aynı bu bilinç ve şuurla laf değil icraat odaklı hareket etmeyi ilke haline getirdik. Kim ne derse desin bizler, Mersin'imize ve ülkemize nice eserler kazandırmayı sürdürecek, aziz milletimize layık olacak projeleri hayata geçirmeye kararlılıkla devam edeceğiz." notuyla paylaştı.