New York'ta “Türkiye Yüzyılı” yazılı kamyonetler dolaştırıldı: "Günlük minimum fiyat 1 milyon 300 bin TL"

New York'ta “Türkiye Yüzyılı” yazılı kamyonetler dolaştırıldı: "Günlük minimum fiyat 1 milyon 300 bin TL"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurul görüşmeleri için gittiği ABD'nin New York kentinde, “Türkiye Yüzyılı”, “Barışın Yüzyılı” ve “Teknolojinin Yüzyılı”...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurul görüşmeleri için gittiği ABD'nin New York kentinde, “Türkiye Yüzyılı”, “Barışın Yüzyılı” ve “Teknolojinin Yüzyılı” ifadelerinin yer aldığı dijital ekranlı kamyonetler dolaştırıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, New York’ta Türkiye’nin tanıtımını yaptırdı. Times Meydanı gibi şehrin önemli noktalarında “Türkiye Yüzyılı”, “Barışın Yüzyılı” ve “Teknolojinin Yüzyılı” ifadelerinin yer aldığı dijital ekranlı kamyonetler dolaştırıldı.

"Ne oldu tasarruf tedbirlerine!"

Gazeteci Muhammed Vefa, reklam şirketiyle görüşerek bu tip çalışmalar için ne kadar fiyat istendiğini öğrendi. Vefa, "New York sokaklarında "Adil ve insani düzenin kutbu Türkiye, 100 yaşına giriyor" yazan dijital kamyonetler dolaştırılıyor. Reklam şirketine ulaştım. Sadece günlük minimum bir çalışma için 50 bin dolar yani 1 milyon 300 bin TL istediler. Ne oldu tasarruf tedbirlerine!" dedi.