Nihat Kahveci Beşiktaş maçının ardından isyan etti: CİMER'e yazacağım!

Nihat Kahveci Beşiktaş maçının ardından isyan etti: CİMER'e yazacağım!
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gaziantep FK karşısında 2-0 mağlup olduğu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Eleştiri oklarını Santos'a doğrultan Kahveci, "Sahura kadar oynasalar...
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gaziantep FK karşısında 2-0 mağlup olduğu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Eleştiri oklarını Santos'a doğrultan Kahveci, "Sahura kadar oynasalar Beşiktaş gol atamazdı" dedi.

Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK'nin Beşiktaş 2-0 mağlup ettiği maçı Nutspor'da değerlendirdi.

Nihat Kahveci'nin maça dair yorumlarından öne çıkanlar şöyle:

"Sahura kadar oynasalar"

Benim anlamadığım bir konu var. İki tane başkan değişti. 26 tane yönetici, 5 tane teknik direktör değişti. Devre arası 4 tane oyuncu geldi, kadro değişti. Teknik heyet değişti. Değişmeyen birşey var 'rezil' futbol. İstikrarsız, koşmayan, mücadele etmeyen bir Beşiktaş. Yazık... Bugün artık Beşiktaş'la ilgili olarak 'Bugün izlediğim en kötü Beşiktaş' lafını kullanamıyorum. Çünkü bir sonraki maç daha kötü bir Beşiktaş izliyorum. Bu kadar olur mu? Beşiktaş'ta güzel tek şey, bugün yine baktım forma çok güzel. Bembeyaz ama içi boş. Sahura kadar oynasalar gol atamaz. Penaltıdan bari gol atarlar dersin, Cenk kariyerinin en kötü penaltı vuruşunu yapıyor. Ghezzal orta yapıyor direkten dönüyor. Maçı izlemeyen bir topumuz direkten döndü, penaltı aldık der ama hiçbir şey yok.

"Çok iyi futbol derler ama"

13 milyonluk Musrati... Gel beraber oynayalım, topu alayım sana veririm. Musrati yarım metre öne oynadığında bütün topları kaptırıyor. İlk gol yine onun kaptırdığı topla geldi. Desem ki; 'Beşiktaş devre arasında bir oyuncu aldı. 6 numara pozisyonunda oynuyor. Yan pas kaptırmıyor, geri oynuyor kaptırmıyor. Son iki maçta 1 golü, 1 asisti var. Oo çok iyi futbolcu' derler. Evet bir gol, Galatasaray maçında kendi kalesine, bir asist Antep deplasmanında Gaziantep lehine. Böyle orta saha olur mu? Neden olur mu diyorum. Bu oyuncu bu kadar kötü değildi. İsmi vardı, kariyeri vardı. Boğa deniliyordu. Fizik olarak çok kötü. Ağır, topu alıyor 3 kere dokunmadan çıkarmıyor. Yarım metre öne oynadığında her topu kaptırıyor.

"CİMER'e yazacağım"

Bakhtiyar joker dedik. Oynamadığı yer kalmadı. Ama bu Bakhtiyar nerede oynuyor. Kime sorucaz, mevkisi ne. Cimer'e yazacağım 'Bakhtiyar nerede oynuyor?' Cimer versin cevap çünkü Santos'tan cevap alamayacağız.