Numan Kurtulmuş’tan FETÖ açıklaması

Numan Kurtulmuş’tan FETÖ açıklaması
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,15 Temmuz’un yıl dönümünde değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, “En tehlikelisi de bugün karda yürüyüp ayak izini belli etmeyenlerdir. Bugün devletin birçok yerinde, özel sektörde,...

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş,15 Temmuz’un yıl dönümünde değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, “En tehlikelisi de bugün karda yürüyüp ayak izini belli etmeyenlerdir. Bugün devletin birçok yerinde, özel sektörde, birçok yerde var olan ve hala bu örgütle irtibatlı olan unsurların gizli bir şekilde varlığını sürdürmesi muhtemeldir” ifadelerini kullandı.

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz’un iki cephesi bulunduğunu söyleyen Kurtulmuş, “Bir tarafı ile büyük bir kahramanlık olduğu gibi diğer tarafıyla da Anadolu topraklarının görmüş olduğu en büyük ihanet gecesidir.” diye konuştu.

Kurtulmuş, darbe girişiminin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine sızan hainlerin düşmana dahi yapılmayacak ihanetlerle millete karşı yürüttüğü bir teşebbüs olduğunu belirterek, “Sürekli uyanık olmamız lazım. Bu toprakların hainleri çok olmuştur ama bu FETÖ’cü eşkıyalar kadar derin hainler, birtakım dış bağlantılarıyla ayakta durabilen hain bir çete Türkiye’ye herhalde hiç gelmedi. Dolayısıyla 15 Temmuz’un bu tarafını da unutmamamız, unutturmamamız lazım.” ifadelerini kullandı.