Nusret'ten Dünya Kupası finali eleştirilerine yanıt

Nusret'ten Dünya Kupası finali eleştirilerine yanıt
Nusret, Dünya Kupası finalinde yaşanan tartışmalı görüntülerle ilgili olarak "Sahaya bir reklam amacıyla girmedim. Bir daha asla adım atmam" dedi.Şef Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası finalinde kendisini global ölçekte...

Nusret, Dünya Kupası finalinde yaşanan tartışmalı görüntülerle ilgili olarak "Sahaya bir reklam amacıyla girmedim. Bir daha asla adım atmam" dedi.

Şef Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası finalinde kendisini global ölçekte eleştirilerin hedefi haline getiren olaylar hakkında konuştu.

Gökçe, bir daha asla Dünya Kupası’nda sahaya adım atmayacağını söyledi.

Halk TV'nin The Times’tan aktardığı habere göre, maçta neden olduğunu anlatan işletmeci, “Arjantin’i seviyorum; orada yaşadım. Onları desteklemek için gittim. Takımdaki birçok kişi restoranıma geldi. Kendimi yabancı hissetmedim. Özel bir andı. Orada olma nedenim hakkında bir şey yapamam ama bir daha asla, asla Dünya Kupası sahasına adım atmam” dedi.

Sahaya reklam amacıyla girmediğini söyleyen Nusret Gökçe, “Dünya Kupası’nı iki milyar insan izliyordu… Kaç kişi benim hakkımda konuşuyor? Beş milyar. Tüm dünya. Sahaya bir reklam amacıyla girmedim; sadece böyle hissettim. Sonra biraz şaşırdım. Sahada en az başka 1.000 kişi vardı ama videoyu gösterdiklerinde sadece ben olduğumu söylüyorlar” ifadelerini kullandı.

'Bir şey çalmadım'

Tartışma yaratan görüntüler hakkında “Hiçbir zaman bir şeyi gölgede bırakmak istemedim. Dikkat çekmeyi sevmedim. Kimseye vurmadım, bir şey çalmadım” diyen Nusret Gökçe finalde, üzerinde takılı olan gümüş bir yüzükle kupaya vurdu, yüksek sesle çınlama yarattı. Arjantinli futbolcu Di Maria onun yanında şaşkın bir ifadeyle baktı.