Öğretmenlerden Mansur Yavaş'a indirimli ulaşım talebi: Gökçek'in başlattığı hukuksuzluğu sürdürmeyin

Öğretmenlerden Mansur Yavaş'a indirimli ulaşım talebi: Gökçek'in başlattığı hukuksuzluğu sürdürmeyin
Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaparak diğer illerde uygulanan indirimli ulaşım hakkından faydalanmak istediklerini söyledi.-Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Ankara Büyükşehir...
Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaparak diğer illerde uygulanan indirimli ulaşım hakkından faydalanmak istediklerini söyledi.

-Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaparak indirimli ulaşım kartı taleplerini dile getirdi.

"İndirimli ulaşım hakkı gasp ediliyor"

Özel okullarda, kurslarda, rehabilitasyon merkezlerinde, kreşlerde, sürücü kurslarında çalışan öğretmenler adına okunan açıklamada, atamalarının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldığı hatırlatılarak “Kölelik sistemine denk çalışma koşullarımızı değiştirebilmek, özlük haklarımızı kazanabilmek için mücadele ederken bir de 'ulaşımda eşitsizlik' gibi bir başka haksızlığa uğradığımız için daha da yıpranıyoruz. Resmî okullarda çalışan meslektaşlarımızın yararlanabildiği, öğretmenlere tanınan 'indirimli ulaşım hakkı' söz konusu özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmenler olunca kimi belediyeler tarafından maalesef gasp ediliyor” denildi.