Okan Buruk'tan Neestrup'un "Saygısızlık yaptı" sözlerine cevap: Burada tarih yazmak istiyoruz

Okan Buruk'tan Neestrup'un "Saygısızlık yaptı" sözlerine cevap: Burada tarih yazmak istiyoruz
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Kopenhag karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Buruk, 'Burada tekrar tarih yazmak istiyoruz' dedi.Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Kopenhag karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Buruk, 'Burada tekrar tarih yazmak istiyoruz' dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son hafta maçında deplasmanda Danimarka'nın Kopenhag ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Mücadelede öncesi teknik direktör Okan Buruk, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk açıklamasında; "Rakibimizin mücadele gücü yüksek bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de direncimizi, kalitemizi ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanmıştık. Ben de o takımda bulunuyordum. Tekrar burada tarih yazmak istiyoruz" dedi. 

Okan Buruk, Kopenhag teknik direktörünün açıklamaları hakkında şunları söyledi:

"Biraz 90'lı yıllara gidiyorum bunları görünce, o zaman bunlar kullanılırdı takımı motive etmek için. Benim Kopenhag'a karşı bir saygısızlığım olduğunu düşünmüyorum. Sadece Bayern Münih'in gruptan çıkmayı garantilediği için bir seviye daha aşağıda oynayacağını söylemiştim. Kopenhag çok beğendiğim, mücadele gücü yüksek bir takım. Bunu hep söylüyorum zaten" sözlerini sarfetti.