Öleceği için değil geride bırakacağı çocuğu için endişelenen ünlü şarkıcı Cat Janice hayatını kaybetti

Öleceği için değil geride bırakacağı çocuğu için endişelenen ünlü şarkıcı Cat Janice hayatını kaybetti
Şarkıcı ve söz yazarı Cat Janice kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Janice, oğlunun kendisinden sonra da hayata tutunabilmesi için yazdığı şarkıyla üne kavuşmuştu.Kanserle mücadelesini kaybeden sanatçı Cat Janice'in...
Şarkıcı ve söz yazarı Cat Janice kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Janice, oğlunun kendisinden sonra da hayata tutunabilmesi için yazdığı şarkıyla üne kavuşmuştu.

Kanserle mücadelesini kaybeden sanatçı Cat Janice'in ölümü büyük üzüntü yarattı.

Bir süredir kanserle mücadele sanatçı 1 yıl önce kanserinin çok agresif olduğunu belirtmiş ve ölmeden önce 7 yaşındaki oğlunun onsuz da hayatını devam ettirebilmesi için yazdığı Dance You Outta My Head adlı şarkısıyla üne kavuşmuştu. Büyük başarı sağlayan ve listelere giren şarkının telif geliri ise oğlu Loren'e aktarılıyor.

Öleceği için değil geride bırakacağı çocuğu için endişelenen ünlü şarkıcı Cat Janice hayatını kaybetti - Resim : 1

Acı haber ailesi tarafından sosyal medyadan duyuruldu.

Paylaşımda "Cat, müziğinin hiç ummadığı yerlere ulaştığını gördü ve aramızdan ayrıldı" denildi.

Cat Janice'in sosyal medya hesabının kapatılmayacağı, daha önce yazdığı yayınlanmamış şarkılarının buradan paylaşılacağı belirtildi.

Kasım 2021'de boynunda bir şişlik fark eden Cat Janice, altı ay sonra kanser olduğunu öğrenmişti. Temmuz 2022'de kanserden arındığı açıklandı ancak kısa bir süre sonra kanser geri döndü. Kötü huylu ve nadir görülen sarkom tümörüne yenik düşen sanatçı uzun bir süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi görmüştü.