OlympIakos KAPIMIZI ÇALDI

OlympIakos KAPIMIZI ÇALDI
Olympiakos, Trabzonspor ve Galatasaraylı oyuncuların peşinde. Yunan kulübü Galatasaray'ın bu sezon Monaco'dan kiraladığı ve önümüzdeki sezonda da kadrosunda tutmak istediği Onyekuru ile birlikte Trabzonsporlu Edgar Le ile ilgileniyor.Yunan...

Olympiakos, Trabzonspor ve Galatasaraylı oyuncuların peşinde. Yunan kulübü Galatasaray'ın bu sezon Monaco'dan kiraladığı ve önümüzdeki sezonda da kadrosunda tutmak istediği Onyekuru ile birlikte Trabzonsporlu Edgar Le ile ilgileniyor.
Yunan basını, Olympiakos'un her iki futbolcuyla yakından ilgilendiğini yazdı. Monaco'nun sözleşmesi bitecek olan ve başka kulüplere kiralık gönderdiği toplamda yollarını ayırmayı düşündüğü 30 futbolcu arasında yer alan Onyekuru'yu, Galatasaray da önümüzdeki sezon takımda tutmak isterken, Olympiakos da devreye girdi.
EDGAR LE İÇİN DE DEVREDE
Olympiakos, Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı'nın Lille transferi karşılığında kadrosuna kattığı ve geçen sezon Feyenoord'a kirladığı Edgar Le'nin de bonservisini almayı planlıyor. Feyenoord kulübünün 1 yıl daha kiralamak istediği Edgar Le için Yunan ekibi devrede.