YK Enerji, iktidara yakın gazetelere verdiği ilanla Akbelen'e sahip çıkanlar ile çalışanlarını karşı karşıya gösterdi

YK Enerji, iktidara yakın gazetelere verdiği ilanla Akbelen'e sahip çıkanlar ile çalışanlarını karşı karşıya gösterdi
Muğla Milas’ta Akbelen Ormanı’nda bir haftadır tüm itirazlara rağmen ağaç katliamı yapan YK Enerji iktidara yakın gazetelere çalışanları adına ilan verdi. İlanda, ormanı korumak için yapılan eylemler çalışanlara yönelik...

Muğla Milas’ta Akbelen Ormanı’nda bir haftadır tüm itirazlara rağmen ağaç katliamı yapan YK Enerji iktidara yakın gazetelere çalışanları adına ilan verdi. İlanda, ormanı korumak için yapılan eylemler çalışanlara yönelik izlenimi verilmeye çalışıldı.

Muğla'nın Milas ilçesi İkizköy'de bulunan Akbelen ormanında Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji maden için ağaç katliamı gerçekleştiriyor. Günlerdir köylüler, çevreciler, siyasi isimler kesime karşı direniyor. Jandarmanın çok sert müdahalesine rağmen direnişten vazgeçmeyen yurttaşlar, Akbelen Ormanı'na sahip çıkıyor.

YK Enerji ise, iktidara yakınlığı ile bilinen Sabah, Takvim, Posta, Milliyet, Hürriyet, Türkiye gibi gazetelere çalışanları adına ilan verdi. İlanda, ormana sahip çıkmak için yapılan eylemlerin, YK Enerji'de çalışanlara yönelik olduğu izlenimi verilmeye çalışıldı.

Söz konusu ilan şöyle: