Özel, Karamollaoğlu’nun sözlerini değerlendirdi: Hiçbir seçeneği dışlamıyoruz

Özel, Karamollaoğlu’nun sözlerini değerlendirdi: Hiçbir seçeneği dışlamıyoruz
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, seçimler için “Üçüncü bir ittifak olabilir” şeklindeki açıklamasını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Bu konuda son derece rahatız. Bu da AK Parti...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, seçimler için “Üçüncü bir ittifak olabilir” şeklindeki açıklamasını değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Bu konuda son derece rahatız. Bu da AK Parti ve küçük ortağına dert olsun” ifadelerini kullandı. Özel, “AK Parti kendi kazdığı kuyuya düşecektir” dedi.

Özel açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı.

“Biz göstereceğimiz adayın 13’üncü Cumhurbaşkanı olacağından eminiz. Biz, göstereceğimiz adayın ittifakın ortak adayı olması gerektiğini söylüyoruz. Ancak, Temel Bey’in yaptığı açıklama gibi şartlar sürekli birileri tarafından değiştirilip manipüle edilirken en doğru yöntem ile seçime girilip Türkiye’deki bu harami düzeninin sona erdirilmesine yönelik arayışları, çalışmaları son derece değerli buluyoruz. Hiçbir seçeneği dışlamıyoruz, bir tek şeyi bekliyoruz. Bu ülkede artık bu sömürü düzeni bitsin.”