Özgür Özel, Balıkesir anket sonuçlarını paylaştı: Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor

Özgür Özel, Balıkesir anket sonuçlarını paylaştı: Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de CHP adayının önde olduğuna dikkat çekerek, “Seçimlere 5 gün var. Anketlere göre Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor ama birkaç puan farkla önde olmak bizleri rahat uyutmaz”...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’de CHP adayının önde olduğuna dikkat çekerek, “Seçimlere 5 gün var. Anketlere göre Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor ama birkaç puan farkla önde olmak bizleri rahat uyutmaz” dedi.

Yerel seçimlere 5 gün kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında il il gezen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Edremit ilçesinde halk buluşmasına katıldı.

Geçtiğimiz yerel seçimleri hatırlatan Özel, İYİ Parti adayı İsmail Ok’un seçimi AKP'ye verdiğini söyledi.

Özel, Balıkesir’deki anket sonuçlarına dikkat çekerek, İYİ Parti seçmenine seslendi. Özel, “Geçmişteki ittifak ortaklarımız... Eğer başka bir partiye oy verirseniz Balıkesir'i AK Parti kazanır ama CHP’ye oy verirseniz Balıkesir’i hep birlikte kazanırız” dedi.

Özel’in konuşmasından öne çıkanlar;

Ellerimizle geçen dönem Balıkesir Büyükşehir’i, aldığımız seçimi İsmail Ok’a verdik. İsmail Ok’ta aldı AK Parti’ye verdi. Sonra gitti kendisi de AK Parti’ye geçti. Şimdi ödüllendirildi AK Parti’den milletvekili oldu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize ne düşüyorsa yaptık. Biz yaptık milletvekillerimiz yaptı ve siz fazlasıyla yaptınız. 5 yıl geçti . 5 yıl boyunca şu konuşuldu: ‘Bizim size borcumuz var.’ Ahmet Akın’a, Balıkesir’e bir borcumuz var. Biz istedik ki bu borç Ankara’daki bir ittifakla halledilsin, halledemedik. O zaman Ahmet’e söyledim, Ankara’da belki olmaz ama Balıkesir’de sandığın başında vicdan ittifakı olacak dedim.

Seçimlere 5 gün var. Anketlere göre Ahmet Akın seçimleri önde götürüyor ama birkaç puan farkla önde olmak bizleri rahat uyutmaz.

Buradan açık açık konuşmaya geldik; geçmişte birlikte olduğumuz iyi insanlar. Geçmişteki ittifak ortaklarımız... Eğer başka bir partiye oy verirseniz Balıkesir'i AK Parti kazanır. Buraya Ahmet Akın'ı size emanet etmeye geldim.

Erdoğan iktidara geldiğinde en düşük emekli maaşı 1,5 asgari ücret seviyesindeydi. Eğer değişmeseydi bugün en düşük ememkli maaşı 26 bin lira olacaktı. En düşük emekli maaşı AKP ilk geldiğinde 8,5 çeyrek altın alıyordu, şimdi 2,5 çeyrek altın alıyor. Yani cebinizden 5,5 çeyrek altın çalındı.

Ayrıntılar geliyor….