Özgür Özel Filistin'e gidiyor: Erdoğan cesaretin varsa bizimle birlikte gelirsin

Özgür Özel Filistin'e gidiyor: Erdoğan cesaretin varsa bizimle birlikte gelirsin
CHP lideri Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Filistin'e gideceğini belirterek, "Erdoğan'a sesleniyorum. Cesaretin varsa bu ülkedeki bizimle birlikte Filistin'de olursun" dediCHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk’ün Nevşehir’in...

CHP lideri Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Filistin'e gideceğini belirterek, "Erdoğan'a sesleniyorum. Cesaretin varsa bu ülkedeki bizimle birlikte Filistin'de olursun" dedi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürk’ün Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesine gelişinin 104’ünücü yıl dönümü dolayısıyla ilçeyi ziyaret etti.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına değinen Özel, "Bugün Filistin'de, Gazze'de İsrail devleti kendisine karşı yapılan terörist saldırıyı bir başlangıç kabul ederek onu araçsallaştırarak kendi kaybettiği sivil kayıplara hepimiz ağlarken, bu sefer dönüp Filistin'de 20 bine yakın insanı, 10 bine yakın bebeği, çocuğu katletmiştir, katletmeye devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

"Erdoğan cesaretin varsa bizimle Filistin'de olursun"

Filistin’e giderek temaslarda bulunacağını da duyuran CHP Genel Başkanı Özel, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da çağrıda bulundu.

Filistin'e desteğin söylemle değil eylemle olacağını belirten Özel, "Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Samimiysen ben Filistin meselesine destek olmak, Filistin Devletiyle dayanışmak ve dünyanın dikkatini buraya çekmek için önümüzdeki günlerde Filistin’e gidiyorum. Cesaretin varsa bu ülkedeki tüm siyasi partilerin liderleriyle birlikte bizimle birlikte Filistin'de olursun" dedi.