ÖZTÜRK DERT YANDI

ÖZTÜRK DERT YANDI
Galatasaray Kulübünde başkanlığa aday olan Metin Öztürk, adaylık başvurusunu kulüp binasında Divan Kurulu Başkanlığına teslim etti.Başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öztürk, başkanlık seçiminin...

Galatasaray Kulübünde başkanlığa aday olan Metin Öztürk, adaylık başvurusunu kulüp binasında Divan Kurulu Başkanlığına teslim etti.

Başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öztürk, başkanlık seçiminin ardından yeni yapılanma için çok kısa bir sürelerinin kalacağını söyledi.

Başkan adaylarının başkan seçilmiş gibi çalışmaya başlayacaklarını söyleyen Öztürk, “30 Nisan’la 30 Haziran arası iki aylık bir süreç vardı. Şimdi 11 Haziran’da seçildiğimizi, mazbatayı 15’inde aldığımızı düşünün, 15 günlük bir süreç kalıyor. Bu süreç içinde transferlerin tamamlanması, yeni transferlerin gelmesi, hocanın yolları ayırmayı düşündüğü kişiler varsa onlarla ayrılmak. Kampın programlanması gibi konular için çok az bir süreç kalıyor. Dolayısıyla biz şu an, büyük ihtimalle diğer başkan adayı da seçilmiş gibi transfer çalışmalarıyla ilgili mutlaka ekiplerini çalıştıracak. Mutlaka yönetimden bilgi alacak, onların bir çalışmaları varsa onları da değerlendireceğiz” diye konuştu.